Hva skal jeg si?

Min verden ville ikke vært den samme, uten hver av dem, med sine gode ting og sine krumspring.

Takket være ANTONIO’S har jeg lært hva et TEAM er og viktigheten av det. Hunder må være i sosiale grupper og leve sammen med andre av samme art.

For tiden bor vi med 8 hunder, pluss ytterligere to eller tre beskyttende valper som vi samarbeider i fosterhjem med WEIMARANER RESCUE SPAIN og PROYECTO CAÑADA foreningene. De er en del av utdanningsprogrammene slik at adopsjonen blir lettere senere.

Teamet danner grunnlaget for vårt utdanningskonsept, TEAM PROSJEKT.

Med Los Antonio’s sosialiserer vi valpene som kommer til vårt senter og er deres eksempel å følge siden de alle er balanserte og glade hunder.

Vi utdanner valpene på en naturlig og respektfull måte for å oppnå balanserte og glade voksne hunder.

Hvis du vil vite mer om dem, gå til instagramkontoen deres @losantoniosteam

JOSE BARCIA

– Hundepedagog. Valpespesialist.

– Jeg er direktør for cachorrostodoterreno.com

– Jeg driver HundeVakten-senteret sammen ved hjelp av Javi.

– Mushing teknisk delegat fra Madrids vintersportforbund.

– Jeg trener alltid, spesielt i forhold til VALPENS verden, det er alltid nye ting å lære. I tillegg holder jeg hvert år utdanningskurs knyttet til kognitiv – emosjonell.

– Grunnlegger av Dyr-Up DYREREDNING Animal Sanctuary. Et rom for gårdsdyrenes frie liv og for å vekke menneskers bevissthet i deres forhold til andre levende vesener.

– Medlem av Vegan Up, et fellesskap av gründere forent rundt en sak: skape en ny, sunn, bærekraftig og etisk verden http://vegan-up.es

– Og JEG INVITERER deg hvis du vil sladre om CV-en min, LinkedIn